ПЪРВО НА FOX: Републиканските законодатели в Камарата призовават за нов

...
ПЪРВО НА FOX: Републиканските законодатели в Камарата призовават за нов
Коментари Харесай

Камарата на републиканците изискват ново проучване за възможна връзка между „неконтролираната имиграция“ и престъпността


ПЪРВО НА FOX: Републиканските законодатели в Камарата приканват за нов отчет за броя на незаконните имигранти, които правят закононарушения и които са затворени в затвори в Съединени американски щати, защото предходната оценка пристигна години преди актуалната историческа мигрантска рецесия на границата.

Миналия месец управляващите оповестиха ареста на незаконен хондурасец преселник, упрекнат в обезчестяване, похищение и нахлуване, а предходната седмица управляващите оповестиха, че незаконен преселник е бил задържан за смъртоносна пукотевица по две сестри в дома им в Далас.

Имаше голям брой други обвинявания против незаконни имигранти, в това число венецуелски мигрант, упрекнат в обезчестяване на жена пред очите на тригодишно дете в Ню Йорк. Междувременно ръководителят на граничния патрул сподели, че незаконни имигранти със „ съществено престъпно минало “ се пробват да преминат границата всекидневно.

Имиграционните деятели и други показаха относително дребния брой % мигранти с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР