ПЪРВО НА FOX: Камарата на републиканците, преди речта на президента

...
ПЪРВО НА FOX: Камарата на републиканците, преди речта на президента
Коментари Харесай

Камарата на републиканците се насочва към граничния хаос с видео поредица за „Лицата на състоянието на Съюза на Байдън в криза“

ПЪРВО НА FOX: Камарата на републиканците, преди речта на президента за положението на съюза В четвъртък вечерта Байдън се концентрира върху продължаващата гранична рецесия в първия от редица видеоклипове, които съгласно тях ще подчертаят „ Лицата на Байдън в положението на Съюза в рецесия “.

The първият видеоклип, оповестен от Републиканската конференция в Камарата на представителите, включва Брандън Бъдлонг, сътрудник на граничен патрул и президент на клона на Националния граничен патрулен съвет в Тереза ​​Ню Йорк. Budlong също е посетител на ръководителя на конференцията Elise Stefanik на самия адрес.

Във видеото Budlong сподели, че желае хората да могат да видят работата, която правят сътрудниците на граничния патрул, и увеличението на натоварването.

Хората лагеруват, до момента в който чакат да пресекат границата сред Мексико и Съединените щати в Сиудад Хуарес, Мексико, 27 декември 2023 година (Кристиан Торес/Анадолу посредством Getty Images)

„ Ние не вършим...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР