ПЪРВО НА FOX: Група от 15 финансови служители, представляващи 13

...
ПЪРВО НА FOX: Група от 15 финансови служители, представляващи 13
Коментари Харесай

Щатски финансови служители предупредиха Bank of America за предполагаеми „дебанкиращи“ консерватори

ПЪРВО НА FOX: Група от 15 финансови чиновници, представляващи 13 щата, насочиха предизвестие към Bank of America поради хипотетични практики на „ политизирано дебанкиране “, ориентирани към консерваторите.

В писмо до основния изпълнителен шеф на Bank of America Брайън Мойнихан чиновниците споделиха, че практиките на банката заплашват нейното лично финансово здраве и известност измежду клиентите, като в същото време вреди на стопанската система на Съединени американски щати и гражданските свободи на американците. Те показаха образци за закриване на Bank of America сметките, принадлежащи на християнски групи и водачи, и присъединение към алианс за климата с нулева мрежа, в допълнение към неприятния си рейтинг за многообразие от гледни точки.

„ Американците в никакъв случай не би трябвало да се тормозят че техните персонални финансови решения ще бъдат употребявани като оръжие против тях “, сподели в изказване държавният инспектор на Кентъки Алисън Бол. „ Тази процедура е станала прекомерно постоянно срещана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР