Първо майка ѝ загубила битката с рака и издъхнала буквално

...
Първо майка ѝ загубила битката с рака и издъхнала буквално
Коментари Харесай

Много Болезнена Вест, Дълбоки Съболезнования. Обичаната Българска Певица Тони Димитрова Е Почернена От Нова Смърт

Първо майка ѝ изгубила борбата с рака и издъхнала безусловно в ръцете ѝ, след това пристигнала раздялата с по-младия от нея музикант Иван Ченов, с който бяха двойка години наред, татко ѝ се поболял и залежал и към този момент не си спомнял дори името ѝ, тъй като имал тежка форма на алцхаймер.

А за похлупак умряло и кучето ѝ, което напоследък било единствената ѝ компания и разтуха в самотните дни и вечери, откакто щерка ѝ Магдалена отиде да учи в София, написа Блиц. След загубата му Тони изля душата си под формата на покъртителен роман, който разгласява в обществените си мрежи.

„ Когато те купих преди осем години, не желаех да го върша. Преди тебе имах котка, интелигентна и прелестна, мъчно понесох загубата ѝ.

Кака ти Маги все ми споделяше, че желае куче, а аз изрично отговарях: „ в никакъв случай! ”.

И когато те видях в магазина, в една клетка, мъничка, грозничка, мръсничка, те сграбчих, тъй като ми дожаля, към тебе имаше доста красиви кучета и ти беше незабележима. След няколко дни към този момент те обичахме.

Кака ти те кръсти Сара, а аз те назовах всячески: Саче, Чиче, Мече, Кицка, и още, и още. И ти все се обръщаше. И въртеше опашката с любов. Ама по какъв начин я въртеше единствено, все ти споделях, че ще ти падне дупето от въртене!

А когато започнахме да те учим да пееш, какво ли не ти пяхме, а ти реагираше на Уитни Хюстън (Магито пееше), а аз онази ария за козата.

Побърквахме се от смях, бяхме щастливи трите дружно! Как ме чакаше да се върна от път, единствено като чуеше, че отварям вратата, топуркаше с тъничките си крачета и ме гледаше с най-голямата любов на света.

Как ме чакаше заран да изпия кафето, с цел да отидем на разходка, беше търпелива и добра, като че ли разбираше умората ми. А какъв брой пъти съм ти плакала, споделяла, по какъв начин ме гледаше с умните си оченца, лягаше при мен и напоследък се беше научила да се гушваш на врата ми! Ти в никакъв случай не ме разочарова, не ме излъга, не ме нарани! Защото хората раняват, а кучетата обичат! Ти беше най-хубавото и мъдро кученце, въпреки че постоянно ковваше новодошлите вкъщи по обувките или чорапите. А след това ги заобичваше! Благодаря ти, миличка наша Сара, че беше в живота ни! Винаги ще те обичаме! “, написа Тони.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР