Първо искам да поздравя всички победители от изборите, дори да

...
Първо искам да поздравя всички победители от изборите, дори да
Коментари Харесай

Борисов посече Андрей Райчев и намекна за голяма конспирация на президентските избори ВИДЕО

Първо желая да поздравя всички спечелили от изборите, даже да са предварителни резултатите. Нещата са почти ясни. Понеделник-вторник отново ще създадем изказване по тематиката. От почитание към вас и в този момент ще кажем нещо.

Това съобщи водачът на Политическа партия ГЕРБ и министър председател на България Бойко Борисов.

"Отново голям брой гласоподаватели ни дадоха доверието си. Върнахме се още веднъж към нормалността и не е в нас цялата власт безусловно на всички места. Нормално е малко да споделим отговорността в прошарените общински препоръки ", сподели той.


"В Благоевград и Русе партията ни е първа политическа мощ ", добави той.

"Бях нервозен на глупавите въпроси през днешния ден ", призна Борисов.

"Андрей Райчев - постоянно изгубилият, който е подкрепил. Каква поредна победа за Българска социалистическа партия е това? ", запита Борисов.


"Много нелепости се изговориха. Много мераклии намираха недостатъци. Дай боже на всички такова оттегляне - да бият 15 пъти поред и да приказват за оттегляне. От кое отстъпваме? ", сподели министър председателят.

"Ние сме си създали изборите. Ще вземем решения в партията, тъй като за няколко месеца организирахме два избора. Благодаря на Господ и българския народ, че ни гласоподаваха доверие. След "Апартаментгейт " какво да вършим? Хората дадоха гласа си въпреки всичко ГЕРБ да първа партия ", сподели той.


"Ще си създадем в този момент прекрасен разбор, където сме изгубили. В Русе в последния миг сменихме претендента за кмет, само че се наложи. Имаше дейна работа против нашите претенденти от съперниците ни. Преди Кадев да стане кмет на Банско беше при мен в Банкя, само че партията сподели, че желае Икономов. Казах им "добре " ", съобщи Борисов.


"Дадох им късмет, а в този момент ще създадем промени след загубите. Ние можехме на всички места да спечелим, само че е по-добре да се очистим, да си създадем изводите и да се възобновим ", сподели той.

"Думата загуба в днешната вечер госпожо да я кажеш към ГЕРБ, ами честито за спечелилите ", сподели министър председателят.

"Ако нас народът ни санкционира с ниска изборна интензивност, какво остава за другите? ", запита министър-председателят.


"Живял съм в София, когато управляваха остарялото Съюз на демократичните сили с Българска социалистическа партия и знаете какъв беше града. Аз съм съперник на т.нар самостоятелни претенденти. Кой носи отговорността за тях след това? Миналите избори го демонстрираха - Кадиев издигна Иванчева, а след няколко месеца сподели "Аз към този момент не давам отговор за нея " ", съобщи Борисов.

"За всички наши неприятни дейности си научаваме уроците, за всички положителни - се поздравяваме. Не може единствено самостоятелни претенденти и да се примъкваме към тях партиите, тъй като в миналото сме си споделили "Добър ден " ", сподели той.

Премиерът разяснява и изказването на президента, че има подозрения за честността на днешния избор "Няма да се срещна с Радев. И аз имах подозрения, че е платен вота на президентските избори, само че нищо не споделих ", съобщи Борисов.


Според него няма страна в Европейски Съюз, която да организира електронно гласоподаване.

"Партийната организация в Русе се съгласи, че би трябвало да оттеглим кмета на Русе. Ако го бяхме оставили, щяхме да победим, само че по този начин преценихме, че е по-правилно ", сподели той и добави, че го е гняв за Благоевград. "За една седмица 15% разлика ", сподели Борисов.

"БСП се примъкват с някогашните снахи и се назовават десница. В какъв брой градове ги няма - къде са в Пловдив, във Варна? ", запита Борисов.

ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР