Първо искам да поздравя президента Путин за чудесната организация на

...
Първо искам да поздравя президента Путин за чудесната организация на
Коментари Харесай

НА ЖИВО! Тръмп благодари на Путин и призна: Имаме възможността на направят света по-спокоен и мирен!

" Първо желая да поздравя президента Путин за чудесната организация на международната купа. Чудесна работа ", поде Тръмп в изказването си, след срещата с водача на Русия Владимир Путин, който призна, че връзките САЩ-Русия претърпяват тежък интервал, само че Студената война от дълго време е завършила .

Тръмп съобщи, че е в Хелзинки за среща, с която да утвърди връзките сред двете страни. " Съединени американски щати и Русия имат опцията на създадат света по-спокоен и кротичък. Искам да направя най-хубавото за американците ", съобщи Тръмп.

Извънредно: Напрежение и екшън на конференцията на Тръмп и Путин! (ВИДЕО/НА ЖИВО)

Лидерът на Съединени американски щати съобщи, че с Путин са разискали и въпроса за нуклеарните опити на Северна Корея. " След диалога ни съм сигурен, че Русия ще помогне за слагането на завършек на този проблем ", отсече той.

" Благодаря още един път, че имахме опция да проведем тази среща, този разговор сред Русия и Съединени американски щати. Това беше за положителното на всички. Това беше доста градивен ден, бяха доста градивни часове. Сигурен съм, че ще се срещнем още веднъж в бъдеще и се надявам да решим всеки проблем, който обсъдихме през днешния ден ", приключи Тръмп.



Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР