Първо искам да изкажа съболезнования на семействата, близките и колегите

...
Първо искам да изкажа съболезнования на семействата, близките и колегите
Коментари Харесай

Президентът Радев за авиокатастрофата: Това е една голяма трагедия и призовавам да няма политически спекулации

Първо желая да изкажа съболезнования на фамилиите, околните и сътрудниците на починалите летци. Важно е, че летецът Каменов е в положително и устойчиво положение. Тук е при най-хубавите експерти и имам вяра, че скоро ще е в обикновено положение. Това съобщи президентът Румен Радев след посещаване при оживелия при злополуката с хеликоптер през вчерашния ден борден инженер Алексей Каменов.

Каракачанов даде отговор на два огромни въпроса след посещаване при ранения борден механик на хеликоптера


" Имам дълготраен опит в тази материя и преди заключенията на проверяващите, не желая да злоупотребявам по тази тематика ", съобщи Радев на въпрос какво съгласно него е предизвикало случая.

Да склоним глава! МО популяризира СНИМКИ на починалите водачи от злополуката с хеликоптер Ми-17

" Това е една огромна покруса и приканвам да няма политически спекулации, тъй като не е морално. Нека обаче не забравяме, че останалите от на следващия ден не престават да летят и ние сме длъжни да посочваме проблемите и да настояваме за решаването им ", добави президентът.

Експерт по сигурността на полетите към щаба на Военновъздушни сили уточни най-вероятната причина за гибелта на ръб 417

Той застана зад тила на Каракачанов по отношение на положението на авиацията ни. " За по-малко от година за повторно умират летци. Правих съвещателен съвет особено за българската войска. Каракачанов не може да направи повече, тъй като е подложен в едни рамки - бюрократични и документални ", съобщи той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР