Първо искам да благодаря на отчетата, че ни благословиха. Благословихте

...
Първо искам да благодаря на отчетата, че ни благословиха. Благословихте
Коментари Харесай

Борисов сравни европейската икономика с нашата! Ето коя от двете похвали

Първо желая да благодаря на отчетата, че ни благословиха. Благословихте и остарелия Домусчиев, който още се труди. В книгата написа – без Господа, нищо не може да се прави ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на откриването на новия завод на " Биовет " за произвеждане на фармацевтични артикули и фуражни добавки в Пещера, написа Блиц.

" Да поздравиме и децата с първия образователен ден. Надявам се в Пещера учебните заведения да са в порядъчен тип, както в цяла България ", уточни още Борисов.

По мотив завода той разяснява, че е извънредно съвременна инвестиция. " Какво да ви кажа – всеки ден, през ден откриват се нови фабрики. И макар че Европа е в криза, ние държим с 3 % стопанската система ", похвали се той.

" Накрая желая да поздравя всички вложители и от Жан-Клод Юнкер. До последно се надявахме да дойдем дружно, само че той просто не е добре, дори хеликоптер бях възнамерявал ", заяви министър-председателят.

" Господ напред и ние по него ", приключи той.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР