Първо и най-важно! Да се вземат още няколко милиарда заеми

...
Първо и най-важно! Да се вземат още няколко милиарда заеми
Коментари Харесай

Из Записките на управника

Първо и най-важно! Да се вземат още няколко милиарда заеми и да се раздадат на ромите, с цел да излязат от неравностойното си състояние. Това подсигурява циганския избор. Но да се знае – без почерпка няма да мине.

Второ и най-важно! За пенсионерите: да вземат еднократно по 20 лв.. С тези пари ще имат опцията да си кажат – ето, а предходните и толкоз не дадоха. Докато си го кажат, ще схванат, че тези пари към този момент са изхарчени. След което ще могат умерено да умрат от апетит, само че с изпълнени с вяра сърца. Важното е да не умрат, преди да гласоподават. След това – здраве да е.

Всъщност 20 лв. са колкото едно предизборно черпене на ром. Затова най-добре е тази подточка да се сплоти с горната.

Трето и най-важно! Да се понижи цената на тока. Цената на тока е велика работа. Всеки се закача с нея и никой не съумява да я смъкна. Цената на тока е като елитна продажница, която се пуска единствено за пари. Освен в случай че не си ром. Тогава можеш да я изнасилиш и тъй като си електорат, това няма да се забележи. Също по този начин за тази цена важи следното предписание – заплашва да се вдигне с 100% и след това нараства единствено с 50%. Това, не знам за какво, постоянно се регистрира да като триумф на държавното управление. Все едно на кое държавно управление.

Четвърто и най-важно! Да се осъди някой за кражбата на 50 милиона лв.. Това да се направи обществено притежание. Да се дават изявленията и фотоси в медиите. Най-добре и репортажи в малкия екран. След изборите обвиненият да се пусне заради процедурни несъответствия и да се упрекна за това предходното държавно управление.

Пето и най-важно! Да не се съди този с 50-те милиона. Просто да се обещае, че ще се съди и до такава степен. По-бързо е, а и резултатът е еднакъв.

Шесто и най-важно! Да се дадат 20 лв. на майките. Защото, както всички доста добре знаем, с 20 лв. се гледа отлично едно дете. Че даже ти остават пари на страна. Важното е, това да бъде обявено в медиите. Че то нали по тази причина се прави?

Седмо и най-важно! Да се обещаят помощи на селскостопанските производители.

След изборите обещанието може да се отдръпна.

Осмо и най-важно! Да се понижи престъпността по някакъв метод. Най-добре е на хартия, тъй като по този начин могат да се създадат таблици, които да се демонстрират по малкия екран.

Девето и най-важно! Да се направи по този начин, че доктор и преподавател да са влиятелни специалности. Да кажем да им дават ордени. Защото в случай че им се покачат заплатите, ще излезе доста скъпо. Все отново за бюджет би трябвало да се мисли.

Десето и най-важно! Да се спре лумпенизацията на популацията. Най-добре е да се измисли чалга ария с работно заглавие: „ Надърви ми се мозъкът “. Надърви - тъй като сексът продава!

Ако след всичко това се завоюват изборите, е най-добре да се направи като предходното държавно управление. Тоест – нищо. Всички знаем, че когато не се прави нищо, вероятността да се допусне неточност е най-малка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР