Първо и най-важно беше Мир, мир, мир.“ Идеята за мир

...
Първо и най-важно беше Мир, мир, мир.“ Идеята за мир
Коментари Харесай

Какво разбрахме от посещението на папата?

Първо и най-важно беше „ Мир, мир, мир. “

Идеята за мир никак не е неприятна, но някак стои жалко. Така или другояче не сме във война (освен онази непрекъсната и необявена, която управниците водят против народа си). Нямаме желание за война. Така че се радваме на мир. Защо папата толкоз пъти го повтори та чак накърти? Това е все едно да седнеш до човек в рейса и да му казваш – дишай-издишай. Сигурен съм, че не е неразбирателство или недомислие.

А след мирът пристигна и „ отворете сърцата и домовете си. “

Дори и с най-благородни претекстове в този момент не е момента да си отваряме домовете и най-много границите. Защото знаем кой стои на границата. Орди. И знаем какво вършат ордите.

Сърцата по-може да си отворим. Така че, в случай че папският мир идва с отваряне на домовете мисля да отклоня поканата.
Ватиканът е богат. Поемете мигрантите вие. Пък ни дайте образец да забележим що за мир ще стане.

Второ. Всички религии под един покрив. Това също е супер концепция, само че никой е дава отговор под кой покрив ще се съберат религиите? Така, както се подредиха нещата наподобява под покрива на католицизма, само че знаем че Ватиканът е хилядолетен експерт да прави нещата да наподобяват по този начин както на него му харесва.

Или, може би Папата събира бригада за градеж на чисто нов покрив? Това не е моя работа. От градежи на духовни покриви не разбирам, само че знам че с цел да построиш нещо крепко най-добре е да бутнеш остарялото. Нека католиците си задават въпроса за какво главата на тяхната черква счита да бута техния покрив и да събира стадото си с други овци под различен общ покрив.

Трето. Представата за Европа.

Европа изглеждала като остаряла баба, а трябвало да бъде млада майка.

Мисля, че хора приели целибат, са позабравили детайлите към дамите. Европа е остаряла баба тъй като европейската жена работи. Няма време за деца, за семейство. Защото европейската жена заплаща заеми, заплаща налози и устоя нискообразовани мигранти. Затова е толкоз унищожена и наподобява на старица. Ако се облагородим (ашладисаме) с орди необразовани и децивилизационни човеци, няма да се сдобием с млада жена, а с изнасилена старица. Както вървят нещата, това скоро ще се случи.

Благодарение на папата видяхме за следващ път какъв брой несъответстваща, че чак занимателна е българската черква. На сцената на този международен спектакъл поп-ченгетата ни се показаха като афектирана ученичка. Смех.

За край. Липсваше някой протестър, който да крещи „ Извини се, бе! Извини се за Джордано Бруно! “

Знам, че арменските попове не се питат, само че в случай че можех, бих го попитал дали е джедай. Дори и да не е, в случай че нашите попове желаят да намерят път към младите, да си поръчат раса от арменските дизайнери. Нямаше да е зле да има и няколко пионерчета, които да рапортуват: „ Папа даден! Папа признат! “

Шегувам се! Мир. Мир. Мир.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР