Първо да видим как РСМ защитава българите, после ще мислим

...
Първо да видим как РСМ защитава българите, после ще мислим
Коментари Харесай

Йотова: Първо да видим как РСМ защитава българите, после ще мислим за преговори за ЕС

Първо да забележим по какъв начин РСМ пази българите, след това ще мислим за договаряния за Европейски Съюз. На този стадий ние яма да направи втората интернационална конференция сред държавните управления на България районен съд Македония, с която да стартират договарянията за присъединение към Европейски Съюз. Още не сме видели текста за промени в Конституцията. Първо би трябвало да забележим по какъв начин ще бъдат защитавани правата на българите и по какъв начин ще се съблюдават двата протокола в основата на Договора за добросъседство. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова пред Нова нюз.

По думите ѝ България постоянно ще отбрани българските жители. " Още в понеделник приготвям писмо, което ще изпратя до Съвета на Европа за това по какъв начин се злоупотребява с македонските деца за съмнителни политически цели. Те пристигнаха да рисуват за мир с българските деца. Не съм сюрпризирана от това държание ", съобщи тя.

По тематиката за измененията в Конституцията Йотова посочи, че в новите оферти вест в действителност няма, с изключение на смяната на националния празник. " Докато ги слушах, си давах сметка, че някъде съм чувала сходни оферти и мнения. Станахме очевидци за опит за исторически компромис 2. Преди 7 години отново от " Правосъдие за всеки`` желаеха конституционни промени, тъй че това е техният план с дребни промени. Тогава исторически компромис беше реализиран още веднъж с поддръжката на Движение за права и свободи. Промяната в Конституцията не е политика, а цяла една философия``, уточни вицепрезидентът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР