Първо. Да се заложи на представител на малцинство. Това ще

...
Първо. Да се заложи на представител на малцинство. Това ще
Коментари Харесай

Как да ги бием на Евровизията!

Първо. Да се заложи на представител на малцинство. Това ще е най-хубавият представител на нацията ни.

Второ. Задължително представителят да е хомо. Най-добре трети пол. Ако може четвърти – още по-добре.

Трето. Хомо добре, само че да бъде и с някаква степен неработоспособност. Я без крайник, я без глава. Ако може да е без глава - най-добре.

Четвърто. Да пее ария отдадена на домашното принуждение, само че да е нещо по-завъртяно. Да кажем, домашното принуждение в гей семейство, което бие котката си, която е джендър неопределена и не може да реши дали да роди котенца или кученца. И всичко това пред очите на осиновеното нещо. И да се споделя по какъв начин тази преживелица е повлияла в живота на нещото и му е дала сили да стане президент.

Пето. В песента да не се пее. Да се измисли нещо друго. Една предходната година кукуригаше и това беше сполучлив ход. Спомнете си.

Шесто. Да се акцентира на костюмите и осветлението. Нещо по-така. За костюмите имаме задоволително подобаващи наши си дизайнери. Те ще се оправят с неуместната задача и без насоки. За осветлението - може да се назначи кьорав осветител и да се употребява като пиар.

Седмо. Песента да е привет към извънземните.

Осмо. Ако може, някой да почине на сцената. Или в случай че не почине, най-малко да заплаши, че ще почине. Този, умиращият, да има идея – примерно да почине в отбрана на тропическите гори. Преди да почине да заяви, че е веган и не желае да умира. После да почине.

Девето. Балетът да е на инвалидни колички. Това е остаряла концепция, само че още никой не се е осмелил да я осъществя. Бъдете смели.

Десето . Задължително да има и един пълен на сцената, който да декларира в припева, че е себе си и не се срами от това. Да рапира до момента в който яде сандвич.

Единадесето. Към края на песента да мине група феминистки по цици на които написа „ мир “!
Едната от феминистките да е с костюм на Чебурашка. Това е с цел да се привлекат по-старите.

Дванадесето. Да се прожектират фрагменти на бягащи сирийци, които са афганистанци. Най-добре хомосексуалисти. Между тях да има осиновени дребни деца, които поради сложният си живот пушат.

Тринадесето. Накрая да прехвърчи един вертолет и от него да се изсипят безглутенови бонбони обгърнати в листовки доказващи, че земята е плоска.

Забележка : По-горните инструкции не подсигуряват продобиване на Евровизия, само че ще спомогнат за установяване същността на този незабравим фестивал.

Втора забележка: Ако таз година не участваме на влиятелния конкурс напътствията автоматизирано важат за по-следващата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР