Първо да реализираме помощта за Украйна, всичко друго е шикалкавене.

...
Първо да реализираме помощта за Украйна, всичко друго е шикалкавене.
Коментари Харесай

Илия Налбантов: Очаквам Беларус да бъде включена във войната след посещението на Путин

" Първо да осъществяваме помощта за Украйна, всичко друго е извъртане. Има опити някой да вкара обществото в парламентарен проблем, който да се употребява за бъдещи цели. Корнелия Нинова и кръгът към нея ще изгуби от тази неотложност. Те не схванаха, че режимът на Владимир Путин не е Русия ", сподели пред военният специалист Илия Налбантов. 

" Незабавно би трябвало да дадем всичко, което имаме. И двете страни се готвят за зимната си атака. Ние би трябвало да подготвим страната, която се пази, по-добре, с цел да отговори на офанзивата на агресора, която се чака към Коледните и Новогодишните празници ". 

Военният специалист разяснява изявлението на Хенри Кисинджър: 

" Той предизвестява Путин за две аспекта - че участието на Украйна в НАТО не предстои на предстоящ коментар и в случай че се прочете деликатно двусмислието, второто нещо, което споделя, е - в случай че искаш да запазиш Крим, би трябвало да излезеш от границите, в които си влезнал след 24 февруари. Добавено с изявлението на шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ - Русия сега не е подготвена за договаряния. Докато не падне режимът на Путин и Русия не тръгне по естествен либерален път, целият свят ще продължи битката си против този режим ". 

Налбантов изрази мощно терзание от визитата на Путин в Беларус:

" То е обвързвано с ескалация на спора. Тези двама хитреци ще се опитат да ескалират спора и Беларус да бъде включен по някакъв метод във военния спор. Може би по-късно посещаване беларуската войска ще бъде включена директно във войната. Очаквам покрай границата на Беларус да бъдат ситуирани ракетни системи С-300 и да бъде нападнат Киев към празниците с ракети, които мъчно се прихващат. На дневен ред идва построяването на противоракетна защита в Украйна ". 

Друга прогноза на военния специалист е ескалация към Молдова, с цел да се разшири спорът и Путин да отклони вниманието от загубата на войната. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР