Първо беше страх, а сега гняв. След публикуването на книгата

...
Първо беше страх, а сега гняв. След публикуването на книгата
Коментари Харесай

Боб Удуърд с нова книга за Тръмп и любовните писма с Ким Чен-ун

Първо беше боязън, а в този момент яд.

След публикуването на книгата си " Страх " през 2018 година, именитият проверяващ публицист Боб Удуърд излиза с нова книга за президента Доналд Тръмп, озаглавена " Гняв " . В нея се разкриват зашеметяващи детайлности за държанието и решенията на американския водач, оповестиха източници пред Си Ен Ен, осведомени със наличието на книгата.
 Тръмп желае смяна на законите за клюка поради книгата
Тръмп желае смяна на законите за клюка поради книгата " Страх: Тръмп в Белия дом "

Образът в книгата бил тъкмо противопоставен на същинския Тръмп

Удуърд, два пъти притежател на влиятелната премия " Пулицър ", е прочут със подмолните си репортажи и невиждан достъп, само че втората му книга за Тръмп дава обещание да вкара читателите в Овалния кабинет по неповторим метод. Според голям брой източници книгата съдържа избухлива информация за мисленето и дейностите на Тръмп в областта на националната сигурност, пандемията от ковид, икономическия срив и митингите на придвижването " Животът на чернокожите е от голяма важност ".

Книгата ще бъде издадена от Simon & Schuster на 15 септември. Същата издателска къща разгласява по-рано тази година книги на някогашния консултант по националната сигурност на Белия дом Джон Болтън и племенницата на Тръмп, Мери Тръмп.
 Тръмпгейт или перманентна нервна рецесия в Белия дом
Тръмпгейт или перманентна нервна рецесия в Белия дом

Книгата на Боб Удуърд провокира яростта му...

От компанията оповестиха, че " Гняв " е най-важната книга , която Simon & Schuster ще разгласява тази година и че всеки гласоподавател би трябвало да я прочете преди 3 ноември, когато ще се проведат изборите.

През януари Тръмп разкри, че е разговарял с Удуърд за идната книга. Реномираният публицист неведнъж предлага на американския водач опцията да го интервюира за книгата, само че Тръмп декларира, че в никакъв случай не са отправяни сходни молби към него.

Според голям брой източници журналистът е провел повече от дузина изявленията с президента за " Гняв " в Белия дом, Мар а Лаго и по телефона . Той е записал интервютата с позволение.
 Тръмп желал нападение над Асад, твърди журналистът Удуърд
Тръмп желал нападение над Асад, твърди журналистът Удуърд

Това са измислени истории, твърди Белият дом

Си Ен Ен научи, че в продължение на стотици часове Удуърд е интервюирал първоизточници. Също по този начин се е сдобил с бележки, имейли, дневници, календари и конфиденциални документи, в това число и 25 персонални писма сред Тръмп и водача на КНДР Ким Чен-ун . " Гардиън " написа, че писмата не са били оповестени досега.

През 2019 година представители на Белия дом нарекоха пред " Вашингтон пост " кореспонденцията сред Тръмп и Ким " любовни писма ". Източници, осведомени с книгата на американския публицист, разясняват, че писмата са " изключителни ". Според Simon & Schuster в едно от писмата Ким разказва връзките сред двамата водачи като " приказен филм ".

Книгата също разкрива отзиви на Тръмп за някогашни президенти и дали счита, че ще бъде избран отново през ноември.

Боб Удуърд е отразявал ръководствата на деветима президенти, повторен притежател е на " Пулицър " (за отразяването на аферата " Уотъргейт " и терористичните офанзиви от 11 септември 2001 г.).
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР