Първият звънец за учебната 2019/2020 година ще забие утре в

...
Първият звънец за учебната 2019/2020 година ще забие утре в
Коментари Харесай

Така ще посрещнат ученици в класните стаи на Бургас

Първият звънец за образователната 2019/2020 година ще забие на следващия ден в 9 часа. В последните дни тече трескава подготовка в бургаските учебни заведения, а кадър от ПГЕЕ „ Константин Фотинов “ на старши учителя Нели Дякова демонстрира какъв брой сериозна работа са свършили педагозите преди децата да влязат в класните стаи.

В учебното заведение са подготвили набор от учебници за най-малките, а стаята е тематично украсена. По сходен метод наподобяват огромна част от класните стаи и учениците на следващия ден ще могат сами да се уверят.

В Бургас се чака да има към 2 хил.първолаци. През летните месеци във всички учебни заведения класните стаи за най-малките бяха изцяло актуализирани. Програмата „ Първокласно начало “ включваше замяна на настилката, осветлените, чиновете и столовете.

През новата образователна година ще се залага на интерактивни уроци, което е част от пренастройването на просветителната система. Сегашните първолаци ще завършат междинното си обучение през 2032 година и би трябвало да им се обезпечи съответно образование в цифровизирания свят, безапелационни са от Община Бургас, за които Образованието е главен акцент.

Другата иновация преди утрешния ден е решението на част от класните ръководители да призоват родителите да не купуват букети, а да дарят сумата за щедрост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР