Първият за 2018 година Мастърс на най-голямата верига за аматьорски

...
Първият за 2018 година Мастърс на най-голямата верига за аматьорски
Коментари Харесай

Lotto Sofia Open 2018 събира най-добрите аматьори от столицата

Първият за 2018 година Мастърс на най-голямата верига за аматьорски тенис в България Интерактив тенис събира най-хубавите дилетанти от София. Турнирът започва на 4 юни на кортовете на Националния тенис център, като към този момент има записани повече от 60 участника.

Сред тях се отличават имената на Радослав Владимиров, който ще защищава купата си от 2017 година, Никола Милев (шампион от финалите през 2015-та), първенецът на ИТЛ за 2014-та и коментатор в телевизия Max Sport Петьо Борисов, първенецът на ИТЛ за 2017-та Адриан Стоименов и жънещият победа след победа Калин Кънчев.

Участие е декларирал и артистът и шоумен Ненчо Балабанов, който се надява през тази година да се показа по-добре от предходната и да влезе в главната скица.

Lotto Sofia Open 2018, категория ITL Masters 1000, е неповторима опция за всички дилетанти да играят в условия, които се приближават оптимално до професионалния тенис. Кортовете и осветлението в Националния тенис център са съвършени. Освен това всички срещи ще се играят с нови топки, със арбитър на клетка и във формат 2 от 3 сета.

Полуфиналите и финалите ще бъдат на централния корт, под зоркия взор на арбитър на стол.

източник: Интерактив тенис

Мачовете на Националния тенис център ще бъдат оспорвани освен поради присъединяване на някои от най-хубавите фенове в България, само че и поради опцията за разбъркване в ранглистата на лигата. Според регламента спечелилият в шампионата ще вземе 1000 точки, а финалистът - 600.

Освен това най-добре представилите се ще си тръгнат с награди от „ Спорт хранилище “.

Специален бонус от уредниците получават начинаещите играчи, които ще се включат в Lotto Sofia Open 2018. Всички, които изгубят първата си среща, няма да заплащат такса присъединяване. Ако желаете да участвате в неповторимия шампионат, можете да се запишете на уеб страницата на лигата interactive-tennis.com.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР