Първият японец, който се зарази от коронавирус на територията на

...
Първият японец, който се зарази от коронавирус на територията на
Коментари Харесай

Излекуваха първия японец, заразен с коронавирус на територията на Япония

Първият японец, който се болести от ковид на територията на страната, през днешния ден бе изписан от болничното заведение, заяви ТАСС, като се базира на организация Киодо.

60-годишният водач на туристически рейс, който бе признат в болница в края на януари в префектура Нара, е минал курс на лекуване и наред е изписан. Това бе първият случай на територията на Япония, при който предаването на заболяването е станало от човек на човек - водачът е возил туристи от китайския град Ухан.

Поставят под карантина бразилци, които ще бъдат върнати от Ухан

В момента на територията на Япония са открити 89 случая на инфектирани с ковид, в това число 64 пасажери на круизния транспортен съд "Даймънд принсес ", който е под двуседмична карантина в пристанището Йокохама.

В края на декември китайските управляващи записаха в град Ухан зараза от пневмония, породена от ковид 2019-nCoV. Освен в Китай, болестта е записано в 24 страни. Броят на инфектираните в Китай надвиши 34 500 души, умрелите са над 700 души, а оздравелите - повече от 2000, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР