Първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков даде специално интервю за

...
Първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков даде специално интервю за
Коментари Харесай

Лечков настоява: Ще ръководя футбола до 2022-а

Първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков даде особено изявление за dsport и Спортното шоу на Дарик, в което внесе спомагателна изясненост в непредвиденото му желание да остане отпред на БФС, макар че в началото се смяташе, че Михаил Касабов ще води футболната централа до привикване на изключително съвещание, което да дефинира ново управление на родния футбол.

Пред Томислав Русев Лечков съобщи, че е подготвен да управлява БФС до края на мандата, който завършва при започване на 2022 година. Бившият футболист сподели, че няма никакво желание да привиква изключително съвещание и прикани искащите да го създадат, да следват устава. Той посочи, че няма планове да се кандидатира за президент на БФС, само че има предпочитание да довърши мандата поради гласуваното доверие от „ 500-600 клуба “.

На първият въпрос от Томислав Русев по какъв начин да се обръща към него, Лечков отговори: „ Господин първи вицепрезидент и господин Лечков, нищо не се е трансформирало за мен. Правя едно разграничаване, че би трябвало да приказваме за футбол на клубно равнище, на национално равнище, организационно и по този начин нататък. Искам да споделяме нещата с същинските им имена. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР