Първият вицепрезидент на БФС в оставка Йордан Лечков коментира пред

...
Първият вицепрезидент на БФС в оставка Йордан Лечков коментира пред
Коментари Харесай

Лечков непукист: Жребият е доста благоприятен

Първият вицепрезидент на БФС в оставка Йордан Лечков разяснява пред Sportal.bg жребия за плейофите на Лигата на нациите. Той го дефинира за удобен, като също по този начин акцентира, че би трябвало да се мисли първо за мача с Унгария и едвам по-късно за възможния заключителен плейоф на " Васил Левски ".

“За мен жребият е много удобен. Искам да подчертая, че първо би трябвало да се концентрираме върху първия мач с Унгария, а след това да гледаме втория мач. Дано момчетата си свършат работата и да има поддръжка от публиката. Мисля, че унгарците, румънците и исландците са на нашето равнище. Това беше концепцията на УЕФА за този шампионат - ето, дава се опцията да се играе бараж за класиране на европейско състезание. Да се концентрираме първо върху Унгария, по-късно ще мислим за другите тимове.

" Оставили сме треньорското управление да си взима решенията кого ще вика. За мен всички футболисти са значими. Ивелин Попов нито ме е питал дали ще се отхвърля, нито дали ще се връща. Надявам се за мачовете да имаме поддръжка от публиката. Все отново част от тези момчета биха Холандия, биха Швеция. Самият факт, че приказваме на тази тематика, значи, че са си свършили работата в квалификациите, предните треньорски управления също”, съобщи Лечков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР