Първият в света уеб сериал с използването на дийпфейк технология

...
Първият в света уеб сериал с използването на дийпфейк технология
Коментари Харесай

В Русия заснеха първия уеб сериал с дийпфейк технология

Първият в света уеб сериал с потреблението на дийпфейк технология бе сниман в Русия, оповестиха съветските организации. В комедийния план " ПМЖейсон " са употребявани облиците на актьорите Джейсън Стейтъм, Марго Роби, Киану Рийвс и Робърт Патисън, сподели пред организацията Алексей Парфун, общоприет шеф на компанията " Адженда мидия груп ", основала сериала.



Пародията " ПМЖейсон " е подигравателен взор към съветския обичай на чужденец в лицето на Джейсън Стейтъм. Действието се развива през 2027. След дългогодишни фотоси в Русия Стейтъм се открива в съветско село. За 60-ата му годишнина на посетители му идват другари - актьорите Киану Рийвс, Марго Роби и Робърт Патисън.



Образите им са основани благодарение на дийпфейк технология - изкуствен интелект основава синтетично наличие, при което лицето на човек се заменя с друго във фото, видео и аудио пространство. В сериала вземат участие съветски артисти. Целият план е сбъднат за три месеца, в това число основаване на сюжета и постпродукция.



Законите не не разрешават потреблението на лица на артисти за основаване на дийпфейк наличие с комичен и пародиен темперамент, сподели Парфун.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР