Първият в света стандартен варио обектив с F1.7 в целия

...
Първият в света стандартен варио обектив с F1.7 в целия
Коментари Харесай

Panasonic представи нов цифров стандартен варио обектив LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH

Първият в света общоприет варио обектив с F1.7 в целия диапазон на вариото LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH. (H-X1025)
Panasonic показа новия дигитален общоприет варио обектив LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH. (H-X1025), който има необятна F1.7 бленда в целия диапазон на вариото 20-50mm (приравнено към 35mm фотоапарат) и изключителни оптични характерности, отговарящи на строгите стандарти на Leica. LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH. е подобаващ освен за снимка, само че и за видеозаснемане, с цел да служи на професионалните фотографи и видео оператори.
Високоскоростната F1.7 бленда, запазваща се в целия диапазон на вариото, обезпечава хубав боке резултат и превъзходна експресивност на фотосите
Покривайки фокусни дистанции от необятен ъгъл до общоприетоо доближаване, LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH. действа като цялост от голям брой обективи с закрепено фокусно разстояние, осигурявайки същото или даже по-високо равнище на експресивност, в сравнение с може да предложи обектив с закрепено фокусно разстояние. Той е подобаващ за разнообразни ежедневни обстановки на снимане, от динамични пейзажи до портрети, даже при едва осветяване, премахвайки нуждата от промяна на обектива.

Състояща се от общо 17 детайла в 12 групи, оптичната настройка на обектива съдържа три асферични лещи и четири ED (Extra-low Dispersion) лещи, които дейно потискат надлъжната аберация и аберацията на нарастването. Сферичната аберация и изкривяванията също са понижени благодарение на асферичните лещи, което обезпечава извънредно висока разграничителна дарба на облика. Благодарение на потреблението на асферични лещи и оптималната структура, са реализирани компактни размери и ниско тегло на обектива, макар изключителните му оптични характерности.
Обективът може да бъде ръководен от заснемащия датчик с оптималната скорост 240 fps, което обезпечава високоскоростен и високопрецизен автофокус
По отношение на видео записа, превъзходството на новия обектив също е доста изразително. В допълнение към тихата работа на вградената система за фокусиране, безстепенната гривна на блендата и микро-стъпковата система в контролния модул на диафрагмата спомагат фотоапаратът да реагира безпрепятствено на измененията в яркостта при потребление на варио или панорамиране. Оптичната конструкция на обектива има изключителна барицентрична непоклатимост за безпрепятствено и устойчиво варио с минимално изместване на облика. Превъзходството на LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH. при видео записа значително се дължи на потреблението на специфичен механизъм за угнетяване на така наречен фокусно дишане, което е присъщ проблем при сменяемите обективи за статични фотоси.

Здравата структура, устойчива на прахуляк и водни пръски*, обезпечава висока подвижност и опция за приложимост на обектива в тежки условия и при ниски температури – даже при минус 10 градуса. Деветте ламела на диафрагмата образуват кръговиден отвор за атрактивни резултати на разфокусиране при снимане с отворена бленда. Диаметърът на резбата за филтри е 77mm. Байонетът е железен за дълга и надеждна приложимост.

Panasonic продължава да уголемява Micro Four Thirds продуктовата гама със своите фотоапарати и обективи от серията LUMIX G.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР