Първият в света дигитален хотелски рецепционист е създаден от двама

...
Първият в света дигитален хотелски рецепционист е създаден от двама
Коментари Харесай

Двама българи създадоха първия в света дигитален хотелски рецепционист

Първият в света цифров хотелски рецепционист е основан от двама българи, които дълги години са живели във Англия. Целта на електронното приложение е да улесни клиентите при резервация на хотел, както и да усъвършенства работата на чиновниците на рецепция.

Валентин Гаджонов и негов другар създават приложението в границите на година и половина. Двамата са приключили „ Хотелиерство “ във Англия и дълги години са работили в разнообразни хотели на Острова. Приятелите вземат решение да основат цифров рецепционист, който да е в помощ както на клиенти, по този начин и на личен състав. Запознайте се с Ева.
Валентин Гаджонов: Ева е първият в света цифров хотелски рецепционист, която може да прави извънредно доста от отговорностите на рецепциониста. Нейното бюро е уебсайтът на хотела и всеки може да работи с нея от мобилния си телефон, таблет, компютър и всеки хотел избира по какъв начин тя да бъде подготвена, т.е. тя следва политиката на хотела и по този метод е безусловно самостоятелна за всеки хотел.
Платформата улеснява клиента, тъй като не се постанова той да звъни за резервация на стая или за прилагане на услугите на хотела.
Валентин Гаджонов: От телефона могат да слушат Ева и посредством нея могат с изключение на да създадат тези неща, могат да ревизират за дневните предложения, за разнообразни типове промоции. Тя демонстрира изложба. Различни видеа. Могат да си резервират спа процедури, маса в ресторант и други неща.
Освен атрактивно за потребителите, електронното приложение оказва помощ доста и на служителя на рецепция. Наблюденията на хотелиерите са, че постоянно рецепционистите не могат да извърнат задоволително внимание на клиента.
Валентин Гаджонов: В днешно време те са затрупани с административни отговорности, които ги карат да си наведат главата долу непрекъснато, да пишат имейли, да дават отговор, да подвигат телефона и в действителност, когато пристигна посетител те са изморени или просто нямат физическата опция да го създадат, да се ухилен, да посрещнат госта, да го настанят и тук идва Ева.
Приложението към този момент се радва на голям интерес измежду хотелиерите, които считат, че по този начин ще бъде преборен големият дефицит на фрагменти и ще се усъвършенства обслужването.
Седир Каринов – шеф на хотел: Постоянно са заети с административните работи. Налага се да вършат доста други неща по време на работа и не остава време да обръщат внимание на гостите.
Предимство на цифровия рецепционист също е, че може да приказва с доста клиенти по едно и също време и то на разнообразни езици. Авторите на новаторската концепция считат, че приложението ще бъде нова ера в хотелския отрасъл. Следващата страна, в която Ева ще бъде показана, е Англия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР