Първият в историята на легендата Lamborghini истински SUV модел- Urus, е

...
Първият в историята на легендата Lamborghini
истински SUV модел- Urus, е
Коментари Харесай

ABT даде 710 конски сили на Lamborghini Urus

Първият в историята на легендата Lamborghini истински SUV модел- Urus, е един от най-динамичните коли освен в сегмента, само че и като цяло на суперспортната сцена.

За тунинг експертите от ABT обаче заводските 650 конски сили са се оказали недостатъчни и компанията анонсира първите продробности за първата си програма за доработка на Urus.

След намесата на екипа на ABT, доработената версия на мотора на Lamborghini Urus е в положение да предложи максимална мощ от 710 конски сили и максимален въртящ миг от 910 Нм. Подобрение се регистрира и в динамичността на автомобила, като той към този момент се нуждае от едва 3.4 секунди за ускорението от 0 до 100 км/ч вместо 3.6 секунди.

Стандартната версия на е оборудван с бензинов V-образен, осемцилиндров мотор с работен размер от 4 литра и максимална мощност от 650 конски сили, който е комбиниран със система за задвижване на четирите колела, завиване и на задните колела, и осемстепенна роботизирана предавателна кутия.

Луксозният всъдеход предлага максимална скорост на придвижване от 305 км/ч, възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.6 секунди, от 0 до 200 км/ч за 12.8 секунди и възможност за прекъсване от скорост 100 км/ч до 0 за 33.7 метра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР