Първият в България сезон на световноизвестния кулинарен формат за професионалисти

...
Първият в България сезон на световноизвестния кулинарен формат за професионалисти
Коментари Харесай

Hell’s Kitchen България e най-гледаният кулинарен формат в България от 2014 г. насам

Първият в България сезон на световноизвестния кулинарен формат за експерти - Hell's Kitchen , приключи нощес с успеха на Дани Спартак .

Hell’s Kitchen България е най-гледаният и най-предпочитан кулинарен формат на българския ефирен пазар измежду дейното население в България на възраст 18-49 години от 2014 година до момента, според данните на Нилсен Адмосфер България. През целия интервал на лъчение на сезона шоуто беше предпочетено от дейното население в България на възраст 18-49 години. Над една трета от феновете пред тв приемниците от тази аудиторна група избраха Hell's Kitchen България с над 11 пункта разлика в аудиторния дял по отношение на втората по гледаемост телевизия по същото време - bTV. Още по-голям интерес предаването провокира измежду дейното градско население (18-49 г.) и измежду феновете на възраст 18-34 години, което способства и за най-голяма преднина пред бТВ по същото време, надлежно 16 и 14 пункта в аудиторен дял.
 дял фенове NOVA
Финалът на шоуто беше проследен от 27,3% от феновете пред екраните в България (4+), а преднината на NOVA пред бТВ по същото време e 34%. Активното население на възраст 18-49 години също избра заключителния епизод на кулинарната сензация с 34% от гледащите телевизия от тази аудиторна група, което е с 88% повече от каузи на втората по гледаемост телевизия по същото време. По време на финала на Hell's Kitchen България NOVA има над два пъти по-голям междинен дял от бТВ измежду феновете на възраст 18-34 и Жени 25-54.
 дял фенове NOVA-->
Премиерният сезон на шоуто провокира интереса на онлайн потребителите - от старта през февруари до снощния край Hell's Kitchen България осъществя над 2,5 млн. видеогледания в платформите на Nova Broadcasting Group.

В извънредно напрегнатия заключителен епизод нощес Дани Спартак стана огромният победител в първия сезон на Hell’s Kitchen България. Битката на двамата професионални началник готвачи, стигнали до финала – Дани и Филип, беше извънредно динамична, само че по-добрата тактика и умелото управление на кухнята бяха от решаващо значение за успеха. Той получи парична премия на стойност 100 000 лв. и контракт с ресторанта на началник Виктор Ангелов.

След края на първия сезон на най-вълнуващото съревнование за професионални готвачи, стартираха записванията за втори – кулинарите, които желаят да станат част от шоуто, могат да се запишат на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР