Първият учебен ден традиционно е един от най-важните дни в

...
Първият учебен ден традиционно е един от най-важните дни в
Коментари Харесай

Родните звезди заведоха децата си на училище

Първият образователен ден обичайно е един от най-важните дни в живота на всяко дете. По традиция той минава съвсем незабелязано - в запознаване с нови учители, съученици и основаване на другарства. 60 000 първокласници прекрачиха за първи път прага на българските учебни заведения тази година. Заедно с тях бяха и децата на родни звезди, които заведоха дребните си възпитаници и побързаха да споделят това в профилите си в обществените мрежи.
Първа се включи с разгорещено слово плеймейтката и тв водеща - Николета Лозанова. Звездата показа фотография на дъщеричката си Никол с думите " На добър час, мое Всичко! ". Лозанова роди щерка си през 2012 година след изключително шумна връзка с футболиста Валери Божинов. Двамата се разведоха няколко години по-късно, само че и до през днешния ден си поделят отговорностите към дребната си наследничка. Почитателите на НиЛо, както Николета е известна в медийното пространство, побързаха да поздравят гордата майка, като на повече от тях направи усещане раничката на Никол, която е на известна марка и сигурно коства колкото няколко други детски раници.
Дългогодишната съперничка на Лозанова и някогашна другарка на Божинов, фолк звездата Алисия, не показа фотография от първия образователен ден на сина си Валери-младши, само че пък няколко дни по-рано го поздрави за рождения му ден. 12-годишният футболен правоприемник е очевидно копие на татко си и постоянно може да бъде видян с футболен екип.

Поп фолк певицата Галена също поздрави за началото на образователната година. Тя качи стори със сина си Стефан. Той е на 10 години и доста постоянно радва певицата с високите си оценка, както тя самата неведнъж е споделяла.
Преди малко повече от 5 години баща за първи път стана и хитовият водещ на БТВ - Светослав Иванов. Той дружно с половинката си Вяра Деянова изпратиха щерка си в учебно заведение, като журналистът качи фотография на дребната Йоана дружно с нейна другарка, и двете носещи огромни раници.
Обичайният от всички артист Александър Сано също не остана по-назад. Дъщеричката му Ава беше изпратена на учебно заведение от него и майка й - някогашната водеща Нели Атанасова. Двамата са дружно от съвсем 12 години и макар многото клюки за разлъка, към момента са доста влюбени.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР