Първият у нас споделен плажен офис отвори в Каваците. Предприемачът

...
Първият у нас споделен плажен офис отвори в Каваците. Предприемачът
Коментари Харесай

Плажен офис отвори в Каваците

Първият у нас споделен плажен офис отвори в " Каваците ". Предприемачът Ясен Русев, който е основател на стартъп, основава и собствен " летен план ". „ Винаги съм мечтал да си имам барче на плажа, в този момент нямам барче, само че си имам coworking “, споделя той.

Преди близо месец той и бизнес сътрудникът му Свилен Еленков, откриват първото споделено работно пространство на плажа у нас – Beach Hub Kavatsi, на къмпинг " Каваци " до Созопол.

Мястото е чартърен, а бизнесмените са го оборудвали и пригодили като пространство, което да посреща работещи хора. Подобни споделени пространства има на доста места в България, само че всички те са на по-урбанизирани територии. „ Ние сме първият, безусловно, „ плажен офис “, който съчетава в себе си удобството на офис пространството и разположение, а в същия миг си на 10 стъпала от пясъка, което пък е най-големият плюс спрямо сътрудниците ни “, споделя Ясен.

„ Идеята е да събираме млади и енергични хора, които имат опцията да работят от отдалечени точки и да не са наложително в офиса. И тази отдалечена точка за лятото взехме решение да бъде Каваци – прелестно място за отмора, става известно и за работа “, споделя Ясен Русев пред Economic.bg.

Друга цел на младите бизнесмени е посредством пространството да трансформират метода, по който наподобява българският туризъм в очите на чужденците. „ Искаме тук да идват и чужденци, освен българи. Т.нар. „ цифрови номади “ са привикнали на този вид работа и обикалят целия свят, и желая да дойдат и тук при нас, в България. Искам страната ни да стартира да притегля хора като забавна дестинация освен за по този начин известния алкохолен туризъм и празненство туризъм “, изяснява Русев.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР