Първият турнир в тежка категория на ММА организацията Bellator изглежда

...
Първият турнир в тежка категория на ММА организацията Bellator изглежда
Коментари Харесай

Готви се битка между Емелианенко и Франк Мир

Първият шампионат в тежка категория на ММА организацията Bellator наподобява все по-близо до реализиране.

Бившият дълготраен крал в тежка категория на Pride Фьодор Емелианенко ще се изправи против някогашния първенец в тежка категория на Ultimate Fighting Championship (UFC) Франк Мир, съгласно разнообразни източници оттатък океана. Битката е контрактувана, само че договорите към момента не са подписани. Франк Мир също заяви новината в изявление в събота сутринта.

Мир (18-11) получи двугодишно наказване от Американската антидопингова организация (USADA), откакто даде позитивен допинг тест за дехидрохлорометил тестостерон (DHCMT) след края на срещата му с Марк Хънт през март 2016-та година. Мир ще има право да се върне в клетката най-рано на 7-ми април.

Мир понастоящем е в серия от две следващи загуби, които пристигнаха от Андрей Арловски и Марк Хънт. Последната му победа бе против Тод Дъфи в UFC Fight Night 71 през 2015-та година.

Емелианенко (36-5) ще се опита да запише първа победа в Съединени американски щати от 2009-та година насам, когато нокаутира Брет Роджърст в дебюта му за Strikeforce.

"Последният император " се завърна от пенсия през 2015-та година, с цел да завоюва две следващи победи над Джайдеп Синг и Фабрицио Малдонадо, само че неотдавна претърпя и проваляне от Мат Митрион в дебюта си за Bellator.

Турнирът от осем едри мъжаги се чака да стартира през януари, а останалите спортисти в листата са Мат Митрион, Рой Нелсън, Райън Бадер, Мохамед "Кинг Мо " Лавал, Куинтън "Рампейдж " Джаксън и Чаел Сонен. Очаква се от Bellator да разгласят и останалите три двойки, които би трябвало да се изправят един против различен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР