Първият трейлър на най-новия филм за Спондж Боб и приятели

...
Първият трейлър на най-новия филм за Спондж Боб и приятели
Коментари Харесай

Киану Рийвс се появява в новия филм за Спондж Боб

Първият филмов откъс на най-новия филм за Спондж Боб и другари The Sponge Bob Movie: Sponge on the Run към този момент е реалност. В него най-силно усещане прави появяването на, само че не толкоз поради наличието на артиста, а поради ролята, която му е отредена в лентата.

Оказва се, че Киану в действителност е изсъхнало полско растение и се показва пред Спондж Боб и Патрик с игра на думи:  " Hello, call me Sage, I am made out of sage and I am a sage ". На британски " sage " значи както мъдрец или вълшебник, по този начин и градински чай. И дали ще се окаже, че в героя на в действителност се крият вълшебен сили, или магията е точно това, че е приел ролята на сухо растение, ще стане ясно с премиерата на кино лентата.



Според мен Рийвс е част от традицията във филмите за Спондж Боб да се появяват действителни звезди в рисувания свят на морското дъно – като Дейвид Хаселхоф, който изниква от нищото в първия филм, с цел да показва съвършено тяло. Най-вероятно ролята на ще е в действителност незначителна, макар че съгласно слуховете най-малко едно от продълженията за симпатичния жълт воин и приятелите му ще се насочи към Netflix, а от тях можем да чакаме да въвлекат артиста в по-сериозно наличие в лентата. 

А може да се преглежда и като още едно доказателство за любовта на артиста от  към камео функциите. Съвсем скоро той зарадва почитателите си с непредвидена поява във кино лентата Always Be My Maybe на Netflix. 

Вижте филмовия откъс тук и преценете сами на коя от версиите предпочитате да вярвате: 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР