Първият трейлър на "Жокера" вече е достъпен за аудиторията онлайн.

...
Първият трейлър на "Жокера" вече е достъпен за аудиторията онлайн.
Коментари Харесай

Първите кадри на Хоакин Финикс като Жокера вече са факт

Първият филмов откъс на "Жокера " към този момент е наличен за аудиторията онлайн. Режисиран от Тод Филипс, планът е един от най-интригуващите кино акомодации по комикс, създавани тази година. Той доста ще се разграничава от всичко основано до в този момент от DC Universe. Докато някои почитатели са скептично настроени към новия Жокер, други се вълнуват от новия метод към обичания си злодеи.

Хоакин Финикс влиза в основната роля на Артър Флек - провален стендъп комедиант, който постепенно, само че несъмнено се трансформира в лудия Жокера. Преди известно време видяхме фотоси от снимачната площадка, на които Финикс е с клоунски грим, само че в този момент към този момент виждаме и подтекста на фрагментите в дълго чакания филмов откъс.

Видеото се концентрира върху това да покаже по какъв начин еволюира героя на Хоакин и по какъв начин нелекият му живот го тласка постепенно и последователно към лудостта. Въпреки съвета на майка му "да се усмихва и да носи наслада в света ", Артър изкривява това през призмата на изчезващия си здрав разсъдък и полудява с всеки минал ден, до момента в който най-сетне не се трансформира в добре познатия Жокер.

Трейлърът ни среща и с по-лични елементи от живота на Флек - майка му Пени (Франсис Конрой). Виждаме и по какъв начин той се среща със Софи Дюмонд (Зази Бийтс).

Warner Bros. оповестиха, че премиерната дата на лентата е 04.10.2019 година

Ето го и филмовият откъс:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР