Първият трейлър на бъдещия филм „Бохемска рапсодия“, посветен на възхода

...
Първият трейлър на бъдещия филм „Бохемска рапсодия“, посветен на възхода
Коментари Харесай

Излезе първи трейлър на филма за Фреди Меркюри

Първият филмов откъс на бъдещия филм „ Бохемска рапсодия “, отдаден на възхода на Queen и Фреди Меркюри, най-накрая се появи в формалния канал на групата в YouTube. Премиерата на дълго отлаганата за реализация лента към този момент е набелязана за 24 октомври 2018 година в Лондон, заяви Guardian.

На 1 ноември филмът ще излезе по екраните в Австралия, а на 2 ноември – в Съединени американски щати.

Проектът се сблъска с куп проблеми още в самото начало. Първо за ролята на Фреди се готвеше Саша Барън Коен, а сюжетът бе захванат от Питър Морган („ Кралицата “, „ Последният крал на Шотландия “). Китаристът на „ Куин “ Брайън Мей и барабанистът Роджър Тейлър, които са и продуценти на кино лентата, обаче упорстваха за смяна в концепцията, съгласно която историята да не бъде толкоз мрачна, рокаджията да бъде показан в по-позитивна светлина и да се споделя и за годините след гибелта на именития фронтмен. Между Коен и Мей породи спор и артистът от „ Борат “, който е по-скоро с комедийно амплоа, се отхвърли да взе участие (според други източници е бил отстранен). Неговата орис последва и пъроначално поканеният режисьор Том Хупър. След разнообразни спекулации, че в облика на Меркюри ще влезе звездата от „ Парфюмът “ и „ Момичето от Дания “ Бен Уишоу, в последна сметка се оказа, че той е поверен на Рами Малек – американски артист с египетски корени.

Да снима се съгласи Декстър Флечър, само че след това и той се отдръпна от плана поради креативен различия. В края на предходната година съвсем готовият филм се сблъска с нови компликации: режисьорът Брайън Сингър бе отхвърлен в последния стадий от фотосите поради непрекъснатите му отсъствия от снимачната площадка. Самият Рами Малек се оплака от непрофесионализма му, а го поддържа и сътрудника му Том Холандер, изпълняващ ролята на Джим Бийч, мениджъра на групата. Впоследствие се заприказва, че Сингър лекувал меланхолия и не смеел да се покаже, тъй като не го подминала вълната от обвинявания в полов тормоз, заляла Холивуд. Така уволненият режисьор Брайън Сингър бе сменен отново от Декстър Флечър.

Трейлъра на кино лентата можете да видите ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР