Първият студен ден след летните жеги беше съпроводен от тежък

...
Първият студен ден след летните жеги беше съпроводен от тежък
Коментари Харесай

Тежък трафик и серия катастрофи в мокрото време

Първият леден ден след летните жеги беше съпроводен от тежък трафик и серия от произшествия. В столичния квартал „ Драгалевци ” рейс удари пет паркирани автомобила на кръгово кръстовище. Пострадали хора няма. Щети има по броните и прозорците на колите. На лидера на рейс №93 е формиран акт за шофиране с несъобразена скорост.

Във Враца камион на сметосъбираща компания се прекатурна и възпламени. Водачът на тежкотоварния автомобил е ранен, само че без заплаха за живота. При друга злополука се ударят три автомобила. Виновен е възрастен водач, който не e спрял на знак стоп. Пострадали няма. И двете произшествия бяха посетени от кмета на общината Калин Каменов, който даже се включи в разчистването на отломките от верижната, оповестиха от bTV.

От Министерство на вътрешните работи и Пътна полиция подхващат редица ограничения поради упования трафик през идните почивни дни. Ще се следи за превишена скорост, неправоспособни водачи и водачи, използвали алкохол и наркотични субстанции.

Ще се ревизират и пътнически рейсове за документи и сложени защитни колани . Най-затруднен трафик се чака на автомагистрала „ Хемус ” при тунел „ Витиня ”, който е в ремонт.

Източник: topnovini.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР