Първият старт от Формула 1 за новия сезон даде сериозни

...
Първият старт от Формула 1 за новия сезон даде сериозни
Коментари Харесай

Какво се случи в първия старт от Формула 1 за 2018

Първият старт от Формула 1 за новия сезон даде съществени мотиви за размисъл. Ето какви са главните заключения от него:

 Макс Верстапен: Грешката си беше напълно моя
Верстапен: Грешката си беше напълно моя

" Можех да задмина и двата болида на Ферари "

Победата на Себастиан Фетел не е изненада, тъй като той съумя да стори същото преди година. Успехът му пристигна с помощта на неточност на Мецедес, чийто програмен продукт е направил неверни калкулации за придвижването на Хамилтън зад виртуалната кола за сигурност. Нещо като неточните направления давани от навигациите на елементарните коли.

В Мелбърн беше въведен по този начин нареченият ореол. Кими Райконен остана доста удовлетворен от него, тъй като е прикривал мощното лятно австралийско слънце.

Шест болида с мотори Рено се подредиха в Топ 10, до момента в който клиентите на Мерцедес се провалиха. Моторите на Ферари също се показаха чудесно, само че двете коли на Хаас отпаднаха.

Фернандо Алонсо реализира пето място с Макларън, ползващ услугите на Рено. Тимът взе 12 точки с помощта на устойчиво каране, което демонстрира, че проваленият минал сезон би трябвало да бъде пропуснат.

Колата на Верстапен беше доста нестабилна и той не се усещаше добре в своя Ред Бул. Торо Росо не може да се радва от партньорството си с Хонда. Пиер Гасли отпадна, а Брендън Хартли финишира финален.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР