Първият специализиран IQOS бутик отвори врати на 31-ви януари в

...
Първият специализиран IQOS бутик отвори врати на 31-ви януари в
Коментари Харесай

Филип Морис отвори първия специализиран IQOS бутик в България

Първият профилиран IQOS бутик отвори порти на 31-ви януари в столичния мол „ Сердика " като част от тактиката на Филип Морис за създаване на бъдеще без пушек.

На откриването на специфичния бутик участваха представители на медиите и светските среди. Гостите бяха осведомени в елементи с технологията на системата за нагряване на тютюн IQOS, както и с другите сортове първокачествен тютюн, употребен в тютюневите блендове, създадени особено за най-благоприятен развой на нагряване.

През ноември предходната година Филип Морис пусна IQOS на пазара в България. Така страната ни стана 32-та страна, в която компанията разгласи началото на най-голямата смяна в тютюневата промишленост към създаване на бъдеще, в което новите революционни бездимни други възможности ще заменят цигарите.

„ Днес към този момент близо 4 милиона мъже и дами по света избраха да спрат да пушат и да преминат към новаторските артикули, които имат капацитета да понижат риска спрямо пушенето. Радваме се, че можем да предоставим по-добър избор на близо 2,5 милиона пълнолетни консуматори в страната ", съобщи Джордж Маргонис, общоприет управител на Филип Морис България на откриването на първия профилиран IQOS бутик.

„ Окуражени сме от мощния интерес към продукта досега, към науката и иновационната технология, които стоят зад него, и мощно имаме вяра, че един ден ще пристигна времето, в което бездимните други възможности ще заменят напълно цигарите за положителното освен на пушачите, само че и на цялото общество ", добави Маргонис.

Зад основаването на новаторската система IQOS стоят над 10 години научни проучвания, осъществени по интернационално приети стандарти от над 400 научни специалисти в двата научно-изследователски центъра на компанията в Швейцария и Сингапур. От 2008 година насам Филип Морис Интернешънъл влага над 3 милиарда $ в научна и развойна активност. В създаването на революционната технология компанията си партнира с над 60 стартъп компании в Швейцария. Над 3000 са издадените патенти за новаторските съставни елементи на IQOS и бездимните артикули. Това подрежда Филип Морис като единствената тютюнева компания в топ 100 на международната ранглиста по брой на получени нови патенти от Европейската патентна организация EPO.

*IQOS е високотехнологична система за точно поддържане и управление на температура до 350 градуса, нужна за оптимално нагряване на тютюна, без постигане на температурата на горене. Специалните тютюневи стикове, съдържащи неповторимо обработен първокачествен тютюнев бленд,са създадени за приложимост единствено с IQOS, тъй че при нагряването им се отделя пара с мирис на същинския тютюн и никотин. За разлика от цигарите, заради неналичието на изгаряне, при използването на тютюневите стикове с IQOS няма нито пушек, нито пепел, а мирисът е доста по-слаб спрямо пушенето.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР