Първият сняг в София отново се превърна в новина. И

...
Първият сняг в София отново се превърна в новина. И
Коментари Харесай

Бялата приказка на София след първия сняг

Първият сняг в София още веднъж се трансформира в вест. И за потребителите на обществените мрежи, и за фотографските организации, и за всички, които пазят в себе си част от детската наслада при среща с бялата пелена. А това, че снегът бързо се топи, като че ли накара столичани да заловен по неотложност снимачните си апарати и да побързат да " уловят момента ".

Dir.bg предлага на читателите си асортимент на най-хубавото от парченцата зимна хубост на София, оповестени от фотоагенции и консуматори на обществените мрежи.

Всички фотоси вижте тук >>

Ако към момента някой приема снега за неприятна вест, която пречи на експесното му напредване в огромния град, можем да го успокоим. В околните дни първият за сезона сняг ще бъде единствено спомен. Очаква се температурите ще се повишат и още през идващия уикенд да доближат 10 градуса.

Нещо повече - предвижданата от синоптиците топла зима ще ни лиши от обичайна снежна завивка за Коледа. Така че, в случай че желаете да се докоснете до софийската бяла приказка, го направете в този момент.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР