Първият сингъл плейър експанжън на историческия екшън Assassin’s Creed: Origins

...
Първият сингъл плейър експанжън на историческия екшън Assassin’s Creed: Origins
Коментари Харесай

Assassin's Creed: Origins с първи експанжън този месец

Първият сингъл плейър експанжън на историческия екшън Assassin’s Creed: Origins ще се появи този месец, удостовери Ubisoft.

Пакетът се назовава The Hidden Ones и историята в него стартира незабавно след края на главната игра. Тя ще ви придвижи в нова провинция, превзета от Рим. Ubi дава обещание „мащабно“ премеждие и ще вдигне тавана на равнищата до 45.

Ако това не ви впечатлява задоволително, с цел да си купите DLC-то, играта ще получи и безвъзмездни обновления. Такъв ще бъде нов куест, който слага основите за The Hidden Ones, както и ново облекло Warden, което пък идва от бойната игра For Honor на френския издател. Ще забележим още и две нови задачи от тестванията Trials of the Gods – Анубис идва тази седмица, а Собек на 23 януари.

Накрая, ежедневните безвъзмездни сандъчета с бонуси скоро ще включват и предмети от платената козметична селекция и по-точно от Nightmare, First Civilisation, Gladiator и Wacky.

Ubisoft към момента не дава точна премиерна дата на The Hidden Ones, само че експанжънът сигурно ще пристигна напълно скоро , имайки поради, че трофеите за PS4 версията на играта към този момент изтекоха в мрежата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР