Първият сезон на Шоуто на Кели Кларксън бе номиниран за

...
Първият сезон на Шоуто на Кели Кларксън бе номиниран за
Коментари Харесай

Номинациите за награди Еми за дневни телевизионни предавания

Първият сезон на " Шоуто на Кели Кларксън " бе номиниран за премия " Еми " в категории за най-хубаво развлекателно токшоу и за най-хубав водещ, заяви Асошиейтед прес.

Ветеранът Алекс Требек бе номиниран за най-хубав водещ на шоу за игри за " Заплаха! ", откакто предходната година завоюва в същата категория.

С 23 номинации е " Централна болница ", в това число за най-хубава дневна драма, за водеща актриса на Финола Хюс и Маура, а за най-хубава мъжка роля са номинирани Стив Бъртън и Джон Линдстрьом.

" Дните на нашия живо т " е с 22 номинации, а " Дързост и хубост " - с 13.

Звездата от " Дните на нашия живот " Сюзан Сийфорт Хейс ще се бори за премията в категорията за най-хубава актриса в поддържаща роля. Хейс, която е на 76 години, е единствената звезда, взела участие във всички епизоди на сериала за близо 55-те години, откогато е на екран.

" Шоуто на Кели Кларксън " ще се състезава съ с " Шоуто на Елън Де Дженерис ", " Джи Ем Ей 3 ", " На живо с Кели и Райън " и " Дъ Ток ". Водещите на тези стратегии, като се изключи Де Дженерис, са номинирани и в категорията за най-хубав водещ дружно с Мори Пович, " Мори ".

Требек, който продължава да води " Заплаха! ", до момента в който се бори с рак на панкреаса, е печелил шест награди " Еми " за дневни тв излъчвания за работата си в шоуто и премия за изцяло творчество през 2011 година

За най-хубав водещ на шоу за игри против него се изправят тази година Уейн Брейди от " Да създадем договорка ", Стив Харви за " Семейна омраза ", Алфонсо Рибейро за " Параграф 21 " и Пат Саджак за " Колело на шанса ".

Годишните награди " Еми " за дневни тв излъчвания, които тази година ще се връчат за 47 път, ще бъдат оповестени в тв предаване от Си Би Ес на 26 юни. Наградите ще се връчват виртуално поради пандемията от ковид и няма да се организира обичайна гала с присъединяване на звездите.

Наградите във водещите категории ще бъдат показани по време на тв предаването, като спечелилите и специфичните посетители ще се включват от домовете си, оповестиха преди дни от Си Би Ес и от Академията за телевизионно изкуство и науки на Съединени американски щати в взаимно изказване.

Победителите в останалите категории ще бъдат оповестени в Туитър по време на двучасовото шоу, а още награди ще бъдат показани на гала през юли, прецизираха от Академията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР