Първият сексуален контакт с нов партньор може да е истинско

...
Първият сексуален контакт с нов партньор може да е истинско
Коментари Харесай

Сексологът Антон Орлов разкри кои са трите неща, по които се разбира дали той е добър в секса

Първият полов контакт с нов сътрудник може да е същинско самодоволство, само че също по този начин и цялостен призрачен сън. Няма жена, която да не се е питала дали представителят на мощния пол, с който се смъкват, ще е добър в секса. Е, чуденето свърши. Попаднахме на неповторимото разобличаване на сексолога и психолог Антон Орлов, пишат от jenata.blitz.bg. Той съобщи, че има тъкмо три неща, които издават дали един мъж ще е добър ухажор.

„ Наблюдавайте мъжа деликатно. Само по метода, по който прави тези три неща, ще може да разберете що за полов сътрудник ще е и какво може да очаквате от него в интимните милувки “, безапелационен е сексологът.

„ Първото нещо, на което би трябвало да обърнете внимание е дали мъжът има надзор върху личното си тяло. Това най-лесно може да го ревизирате като го наблюдавате по какъв начин танцува. Не инцидентно хората са споделили, че който танцува като дърво, то и в секса е подобен – прави са били “, безапелационен е сексологът.

Също по този начин психологът счита за належащо да се съчетаят сътрудници на „ прочувствено и енергийно равнище “. Освен това той предложи да се ревизира дали докосването на този съответен мъж е прелестно, нежно и внимателно или жестоко. „ По-добре е да разберете авансово що за манталитет има и да знаете защо да се подготвите в секса “, прецизира Антон Орлов.

Отделно сексологът предлага различен метод, по който може да се разбере що за ухажор ще е мъжът, а точно да се следи методът му на шофиране. „ Има мощна връзката сред стила на шофиране и половия характер на един мъж. Ако той става нападателен зад кормилото, то най-вероятно е подобен и в леглото. Запазва ли успокоение, до момента в който кара, то знайте, че управлява себе си и в секса “, безапелационен е сексологът и психолог Антон Орлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР