Първият състав на клуб Илиана спечели титлата при жените на

...
Първият състав на клуб Илиана спечели титлата при жените на
Коментари Харесай

Първият състав на клуб Илиана триумфира на държавното отборно първенство

Първият състав на клуб Илиана завоюва купата при дамите на държавното отборно състезание по художествена гимнастика, което се организира в зала " София ".

Стилияна Николова, Татяна Воложанина, Ива Виткинова и Емона Ценова осигуриха златните медали за своя отбор, откакто събраха общ брой от 257.641 точки, а националката ни Николова за следващ път сподели доста мощна игра на три от обособените уреди. Лични треньори на шампионките са Валентина Иванова на Николова, Силвия Стойнева на Воложанина, Моника Минчева на Виткинова и Теодора Тенева на Ценова.

Второто място в крайното класиране и сребърните медали заслужиха гимнастичкит от клуб Левски Плюс, които играха в състав Ева Брезалиева, Магдалина Миневска и Стефания Антонова. За своите осъществявания те получиха общо 244.800 точки. Бранимира Маркова е ментор на Брезалиева, Виолета Господарска на Миневска и Моника Минчева на Антонова.

Последното място на почетната стълбичка пък заслужиха състезателките от първия тим на клуб Левски-Триадица. Боряна Калейн, Алина Коломиец, София Павлова и Елена Георгиева събраха 244.000 точки, а за Калейн това беше първо съревнование след пауза от няколко седмици и тя несъмнено сподели, че навлиза в доста добра форма. Лични треньори на девойките са Марияна Памукова на Боряна и Мирослава Батаклиева на Алина Коломиец, София Павлова и Елена Георгиева.

В събота държавната отборна конкуренция приключва с възрастова група девойки младша възраст до 10 години.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР