Първият производител на умни телефони от Египет търси да разшири

...
Първият производител на умни телефони от Египет търси да разшири
Коментари Харесай

Първият производител на смартфони в Египет иска да завладее Африка

Първият производител на " умни " телефони от Египет търси да разшири активността си и да навлезе и в други африкански пазари към края на тази или началото на идната година, съобщи комерсиалният шеф на компанията, представен от Reuters.

Silicon Industries Corporation (SICO), която към този момент изнася към Близкия изток, желае да стартира да продава телефони и в Кения, Мароко, Конго, Южна Африка, Нигерия, Мозамбик и Гана, уточни Махмуд Али.

" Това са обещаващи пазари и има надалеч по-малко конкуренция, в сравнение с в Близкия изток ", припомняйки голямото търсене на евтини телефони в Африка. Али счита, че най-продаваните модели ще бъдат в ценовата рамка сред $50 и $60.

SICO, учредена предходната година с капитал от $8,4 милиона, продава модели под марката Nile X. 80% от капитала на компанията е частен, а останалите 20% са благосъстоятелност на страната.

През 2019 година тя се надява да изнася 40 % от продукцията си.

Дружеството чака да утрои моделите си от 500 хиляди през 2018 година до 1,5 милиона през 2019 година Очакваните продажби са от 400 милиона паунда т.г. до 1,2 милиарда паунда следващата година и 2,5 милиарда паунда през 2020 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР