Първият прислужник на британската кралица Елизабет Втора, който открито призна

...
Първият прислужник на британската кралица Елизабет Втора, който открито призна
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II принуди главния си прислужник да напусне, защото твърде показно демонстрира, че е гей

Първият лакей на английската кралица Елизабет Втора, който намерено призна хомосексуалната си ориентировка, беше намален в служба, тъй като " притегля прекалено много публичното внимание ", оповестява в. Daily Mail, представен от БГНЕС.
Задълженията на 21-годишния Оли Робъртс включваха да съпровожда монарха при нейните разходки с карета и да извършва дребни поръчки като прибирането на пощата в Бъкингамския замък и да разхожда обичаните кучета корги на кралицата. Той обаче е бил намален от влиятелната позиция на основен прислужник, откакто кралското семейство било известено за нарасналото внимание към младежа и няколко публикации за него в известни гей списания.
Добре осведомен източник от Бъкингамския замък твърди, че Оли е бил извикан на диалог, по време на който му е било декларирано, че той не е в двореца, с цел да притегля внимание към себе си. След няколко дни младият мъж подал оставка и напуснал поста си, неудовлетворен от проявеното отношение към него .
Бившият основен прислужник на кралицата се появи за пръв път в общественото пространство през юни по време на обичайния обзор на войските, като стоеше в каретата тъкмо зад кралицата. След това той придружаваше монарха по време на конните надбягвания в Роял Аскът. Назначаването на родения в Уелс Робъртс на тази влиятелна позиция беше приветствано от Асоциацията на гейовете и лесбийките в страната като нова страница в историята на кралското семейство, което приема по-модерен метод към хората с друга полова ориентировка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР