Първият предсезонен лагер на лидерите на руския национален отбор по

...
Първият предсезонен лагер на лидерите на руския национален отбор по
Коментари Харесай

Първият предсезонен лагер на Болшунов и Непряева е отменен заради коронавируса

Първият предсезонен лагер на водачите на съветския народен тим по ски-бягане Александър Болшунов и Наталия Непряева е анулиран заради пандемията от ковид. Това заяви пред ТАСС треньорът на спортистите Юрий Бородавко. Групата на Бородавко трябваше да стартира подготвителен лагер на 3 юни в базата " Малиновка " в Архангелска област.

" Днес дойде публично писмо, в което се споделя, че епидемиологичната конюнктура в Архангелска област не разрешава събирането на съветския народен тим по ски-бягане в спортната база " Малиновка ", сподели Бородавко. Остава вид спортистите да продължат да упражняват при домашни условия.

23-годишният Болшунов има в кариерата си четири медала от зимни олимпийски игри и международни шампионати, притежател на Световната купа за последния сезон и победител в влиятелната конкуренция " Тур дьо ски ". 24-годишната Непряева е трикратна медалистка от олимпийски игри и международни шампионати, а предишния сезон приключи на трето място в крайното класиране за Световната купа.

Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР