Първият поставен в схемата на тенис турнира от сериите АТР500

...
Първият поставен в схемата на тенис турнира от сериите АТР500
Коментари Харесай

Григор Димитров: Още говоря носово, но съм дошъл да печеля

Първият подложен в схемата на тенис шампионата от сериите АТР500 в Дубай Григор Димитров призна, че към момента усеща следствията от вируса, който го застигна тъкмо преди финала против Роджър Федерер предходната седмица в Ротердам.

The @ATPWorldTour Media Day took place today with @BautistaAgut, @jaziri_malek & @GrigorDimitrov #DDFTennis #AdvantageDubai pic.twitter.com/EJKATSbvIx
— Dubai Tennis Champs (@DDFTennis) February 25, 2018
“Честно казано, още се усещам изнемощял и настинал отвреме в точния момент. Чувате, че ви приказвам малко носово, само че несъмнено съм по-добре, като цяло. Тренирам всеки ден и това ми оказва помощ. Надявам се да ставам по-добър с всеки минал ден, както се случи в Ротердам - тогава играех по-добре с всеки идващ мач. Трябва да се фокусурам върху своята работа на корта и да започвам да надграждам още веднъж. Всеки тук може да сервира изненада и да направи мача на живота си, жребият подготвя да се случват такива неща”, разяснява Григор Димитров на една от първите си срещи с медиите в Дубай.

We will be live with @GrigorDimitrov at today’s Media Day! Send us your questions for the tennis star! #DDFTennis #AdvantageDubai pic.twitter.com/mN31RsBSBL
— Dubai Tennis Champs (@DDFTennis) February 25, 2018
“Хубаво е отвреме в точния момент да се вършат промени в графика, обичам да скалъпвам от време на време, това беше съвършен късмет за такова нещо, тъй като е огромен шампионат, АТР500. Нямам какво да изгубвам, пристигнал съм да надвивам, имам нужда от точки, имам нужда от всичко. Това е превъзходен метод да се приготвя за Индиън Уелс и Маями”, показа още българинът, който няма победа в Дубай, откакто през 2011-а загуби в първи кръг и от този момент не е взел участие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР