Първият популярен участник във „Фермата: Нов свят“ Саня Борисова напусна

...
Първият популярен участник във „Фермата: Нов свят“ Саня Борисова напусна
Коментари Харесай

Саня Борисова напусна "Фермата: Нов свят" след изключителен женски дуел

Първият известен участник във „ Фермата: Нов свят “ Саня Борисова напусна шоуто след оспорван двубой с учителката Маргарита Христова.

Актрисата поведе в резултата в първите три борби от дуела, като сподели сериозна физическа мощ, централизация и познания. В последните две игри, които носят и най-голям брой точки, тя не съумя да резервира преднината си и успеха в първия женски двубой завоюва Маргарита от тима на сиромасите.

" Във " Фермата " един ден се равняваше на най-малко 10 извън. Имам възприятието, че съм била там месеци. Обичам тима си – всеки от участниците остави безценен спомен за мен “, разяснява Саня.

" Най-трудно в борбата ми беше моментът с коването на стълбата, както и да изкопая сандъка”, показа още тя в предаването " Тази неделя ".

С присъединяване си във " Фермата: Нов свят " Саня взема решение да провокира себе си.

" Влязох с една доста положителна настройка и не скърбя, че съм била там, макар че ми беше доста мъчно. Най-трудни ми бяха взаимоотношенията сред хората. Имаше характери, с които мъчно се разбирах. Със напълно друга настройка за живота бяхме”, описа още Саня Борисова.

Смята, че хората са имали предубеждения към нея поради това, че е известна персона. Някои от тях обаче са трансформирали мнението си, откакто са я опознали.

„ Чисто физически нищо не ми беше доста мъчно. Психически най-трудно ми беше това, че овцете са доста мръсни, а аз съм гнуслива”, призна актрисата.

След шоуто Саня Борисова към този момент нес е тормози от това да бъде себе си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР