Първият полуфинален сблъсък между Реал Мадрид и Челси не излъчи

...
Първият полуфинален сблъсък между Реал Мадрид и Челси не излъчи
Коментари Харесай

След битка: Реал и Челси завършиха 1:1

Първият полуфинален конфликт сред Реал Мадрид и Челси не излъчи победител. Двата тима се вкопчиха в здрава борба на "Алфредо ди Стефано " от първата минута и приключиха наедно 1:1.

Така интригата за място на финала в Шампионска лига остава за реванша, който ще бъде идната седмица на "Стамфорд Бридж ".

Лондончани започнаха срещата интензивно и откриха резултата посредством Кристиан Пулишич в 14-ата минута. Четвърт час по-късно голмайсторът на "кралете " Карим Бензема (29‘) означи изравнителното попадение, което се оказа и последното в днешния дуел.

След почивката липсваха забавни положения пред двете порти и разумно резултатът остана неизменен.

Реал стигна до ½-финалната фаза, откакто отстрани Аталанта и Ливърпул. Шансовете на мадридчани за купата в Ла Лига стават все по-малки, а по-реалистичната опция за трофей наподобява точно Шампионската лига.

От другата страна, Челси продължава да впечатлява под управлението на Томас Тухел, който съществено усъвършенства играта в отбранителен проект. Отборът е позволил единствено 4 гола през цялата акция в Шампионска лига дотук.

По пътя си "сините " отстраниха поредно Атлетико Мадрид и Порто. Това е първи полуфинал за тях от 2014 година насам./www.dnes.bg/
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР