Първият подсилен телефон Nokia от HMD Global, вече е наличен

...
Първият подсилен телефон Nokia от HMD Global, вече е наличен
Коментари Харесай

Nokia пуска в България телефон с 4G и свръхиздържливост на корпуса

Първият заздравен телефон Nokia от HMD Global, към този момент е разполагаем в комерсиалната мрежа у нас. Nokia 800 Tough е предпазен от вода и прахуляк, изпускане и рискови температури. Освен това може да се похвали с 4G и приложения като Гугъл Maps, WhatsApp, Фейсбук и други. Препоръчителната му цена за страната ни е 239 лв..

Nokia 800 Tough има клас на отбрана IP68, което значи, че той може да издържи при изпускане във вода, носене при дъждовни преходи в планината, прилагане на прашни строителни площадки и даже закопаване в пясъка на плажа.

Nokia 800 Tough е високоустойчив и при рискови температури, което значи, че ще работи без проблем, да вземем за пример когато сте на ски или в случай че престои дълго време под директна слънчева светлина в парещ летен ден. Nokia 800 Tough дава отговор на военния стандарт MIL-STD-810G, т.е. е създаден и минал нужните проби, с цел да подхожда на военния стандарт за оцеляване при температури от -20C до 55C, споделят от HMD Global. Проектиран е и да устоя на неведнъж рухване от височини до 2 метра.
 Снимка 449429
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР