Първият победител в Биг Брадър - Здравко от Приморско, върти

...
Първият победител в Биг Брадър - Здравко от Приморско, върти
Коментари Харесай

Здравко от Биг Брадър върти сам хотела си в Приморско

Първият победител в Биг Брадър - Здравко от Приморско , върти самичък хотела си в Приморско, видя HotArena.

До това да поставя още по-големи старания, с цел да задържи бизнеса си, се стигнало след наложената поради пандемията изолираност. През последните седмици той и половинката му Христина са се фокусирали върху пространствата, които отдават чартърен и им вършат опреснителен ремонт. През почивните дни са на плажа в компанията на трите си деца - 2 девойки и 1 момче. 

Със наследник Здравко се снабди в края на предходната година. Малчуганът се споделя Владимир, а девойките - Яница и Зорница. Здравко признава, че третото дете е било желано и планувано. " В един мометн каките пораснаха. Започнаха да стават независими и преценихме, че в този момент е моментът за едно дете, за което да се радваме с осъзната обич. Не усетихме по кое време пораснаха девойките около работата и уговорките. Сега е нещо извънредно ", споделя Василев в " На кафе ".

Категоричен е, че любовта им с Христина е същинска и не е била ТВ спектакъл. " Като сключихме брак пред цяла България имаше едни хора, които разясниха, че този брак е малотраен и няма да изкара дълго. Никога не сме имали планове да се разделяме, с третото попълнение в фамилията разбихме много оценки и изявления ", споделя той, написа Телеграф.

Малцина знаят, че му се наложило да замине зад граница, с цел да закрепи фамилните финанси. " Лятото стартира, сезонът още не е. Все още е безпорядък при нас. ", споделя той. Той се пробва да гледа от положителната страна на нещата, набожен в сполучливото развиване. " Скоро си преглеждах архивите, преди 6 години по това време съм имал над 20 индивида чиновници, общо взето съм давал хляба на 20 фамилии. Тази година поради обстановката даже на мен ми се наложи да работя в чужбина, с цел да мога да закърпя фамилния бюджет. Само от това мога да си извадя заключения. На нас се крепи браншът, не можем да дадем обратно и да кажем стоп, би трябвало да работим с мотивация и да ставаме все по-добри ", безапелационен е той. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР