Първият победител от „Биг Брадър“ Здравко Василев и жена му

...
Първият победител от „Биг Брадър“ Здравко Василев и жена му
Коментари Харесай

Здравко от Биг Брадър продава бебето си за 200 бона!

Първият победител от „ Биг Брадър “ Здравко Василев и жена му Христина, която завоюва „ ВИП Брадър 2 “ през 2007 година, чакат третото си дете. Слуховете, че брачната половинка му още веднъж е бременна, се понесоха по медиите, а Здравко удостовери новината пред „ Галерия “.

„ Ще ни е подарък за Нова година. Бебето е планувано. С Христина от дълго време искахме трето дете, само че чак когато си стъпихме на краката, взехме решение да действаме. Жена ми е на 41 години, само че към този момент кара лека бременност и даже си работи в фамилния ни ресторант в Приморско. Скоро ще разберем пола на бебето, само че и двамата се надяваме на момиченце, нищо, че имаме две дъщери.

Момичетата са доста по-всеотдайни, любвеобилни и грижовни. Вече ме питаха дали приготвяме бебето за някое риалити шоу и аз все давам отговор, че жена ми ще роди онлайн против 200 000 лв. “, майтапи се Здравко.

Той не стопира да получава предложения за присъединяване в сходни излъчвания, само че ги отхвърля, тъй като дъщерите му към този момент са в по-деликатна възраст и биха претърпели тежко всевъзможен тип негативизъм.

Голямата Яница е на 15 година и учи в езикова гимназия в Бургас, а дребната Зорница е на 11. И двете са доста щастливи, че ще си имат братче или сестриче. И дават обещание да оказват помощ в развъждането.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР