Първият по рода турнир от Националната верига по плажен волейбол,

...
Първият по рода турнир от Националната верига по плажен волейбол,
Коментари Харесай

Свети Влас домакин на първи по рода си турнир

Първият по рода шампионат от Националната верига по плажен волейбол, носещ точки за международната класация на FIVB, ще се организира сред 17-19.06.2022 година в Свети Влас. Надпреварата край морето ще обезпечи и най-големият награден фонд от всички надпревари от Националната верига през това лято - 10 000 евро.

Надпреварата ще се организира по формалните правила по плажен волейбол на FIVB, ръководени от публични съдии на шампионата под шапката на БФВолейбол.

Регистрацията ще бъде отворена до обяд на 14 юни (петък). Основната скица при мъжете ще бъде за 16 тима, както и при дамите, с до 25 % присъединяване на интернационалните двойки. При по-голям брой записали се тимове, ще бъдат играни квалификации за влизане в главната скица. Общият награден фонд на шампионата е 10 000 евро и ще бъде съразмерно разпределен сред дамите и мъжете според от записаните двойки.

Организатор е Ню Бояна Филм Студио Nu Boyana Film Studios. Таксата за присъединяване в шампионата е 100 лв. на тим и следва да бъде заплатена по банковата сметка на Българска Федерация по Волейбол до 14 юни края на деня (вторник) 2022 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР