Първият по рода си завод не само у нас, но

...
Първият по рода си завод не само у нас, но
Коментари Харесай

Първият завод за нитрилни ръкавици в Европа ще заработи в Пловдив

Първият по рода си цех освен у нас, само че и в Европа, следва да отвори порти в Пловдив. Това сподели ръководителят на борда на шефовете Георги Петков в изявление за бизнес.бг.

В него ще се създават нитрилни ръкавици за медицинските заведения и за хранително-вкусовата промишленост.

Припомняме, че. Новата фабрика е неповторим за България и за цяла Европа план, защото сега на континента няма произвеждане на защитни нитрилни ръкавици за медицината и хранително-вкусовата индустрия и опцията за основаване на такова дружество в нашата страна, изключително в условия на пандемия, ще обезпечи огромно икономическо преимущество на България и Европейски Съюз.

Новата фабрика ще бъде ситуирана на отзивчива локация – бул. " Кукленско шосе “ в Пловдив. С цел по-бързото асимилиране на технологиите и пускане на производството в PPS Manufacturing ще бъдат привлечени интернационалните инженер-химици, които ще образоват фрагментите в България и ще подкрепят старта на индустриалната активност. Предвижда се създаване на лаборатория за научна и развойна активност и индустриални проби. Продуктите на компанията ще бъдат тествани в европейска сертифицирана лаборатория и ще бъдат сертифицирани от европейски орган.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР