Първият по рода си коледен базар София коледен град ще

...
Първият по рода си коледен базар София коледен град ще
Коментари Харесай

Откриват коледно градче в центъра на София

Първият по рода си коледен базар " София коледен град " ще отвори вратите си за гости публично на 9 декември в 18:00 часа.

" София Коледен град " ще се организира сред 9 и 23 декември пред НДК на алеята до кино " Кабана " и ще протече по едно и също време с културната стратегия на Столична община Програмата по традиция ще се осъществя в кино " Кабана ". В нея ще бъдат включени известни музикални сформира и реализатори, а през уикендите – детски представления.

Коледното градче ще работи всеки ден от 11.30 до 21.30 ч. На него ще можете да откриете греено вино и ракия, селектирани български виновност, ароматно кафе и топли питиета, прясно изпечена домашна баница, неповторимо приготвени меса на барбекю, както и специфични сосове за тях. По време на " София коледен град " ще можете да опитате и от сладките изкушения – приготвени от тиква и чия, както и веган бургери. Уникалните пици, приготвени от ръчно месено тесто с мая, ще бъдат част от изкушенията на градчето. За феновете на мощните спиртни питиета ще има специфични коктейли, а селекция от бири ще чака ценителите на питието от хмел.

По време на " София коледен град " ще разберете за какво не би трябвало да се опасяваме от мечките. Ще ни гостува сдружението " Мечешки истории ", което ще ни разкрие голям брой секрети към живота на мечките, както и действителни истории за тях.

Очакват ви фокуси и музика измежду коледен уют навън. Достъпът до коледния базар ще бъде свободен.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР